Hospital General de Granollers
Ets a: Portada / Com donar-se d'alta a l'àrea privada?

Com donar-se d'alta a l'àrea privada

Per tal de poder accedir a les vostres visites i proves, i a les de terceres persones, cal presentar a l’Hospital la següent documentació:

  • Quan el sol·licitant és el titular (major de 16 anys): DNI, targeta de residència o passaport
  • Quan el sol·licitant no és el titular i el titular és major de 16 anys:cal aportar el DNI del sol·licitant, així com una autorització escrita i còpia del DNI del titular de les dades sanitàries, a les quals es demana accés
  • Quan el titular és un menor de 16 anys: els pares o tutors legals poden obtenir l’accés a la informació una vegada acreditin la seva situació; cal aportar el DNI del sol·licitant, així com el llibre de família o document que acrediti la tutela.
  • Quan el titular és una persona incapacitada: poden obtenir l’accés a la informació els seus tutors o representants, una vegada acreditin la seva situació. Cal aportar el DNI del sol·licitant, així com el document que acrediti la incapacitat i el dret de representació i/o tutoria.

Tot seguit, us podeu descarregar la Normativa de Sol·licitud d’Accés, així com el Full de Sol·licitud i Autorització simple i el múltiple (en cas que el vulgui accedir a les dades de més de dues persones)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.